Tuotemerkkejä

Victorinox

Victorinox, Sveitsiläistä huippulaatua jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Victorinox on maailman suurin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja.


Stanley

Legendaaristen Stanley-termostuotteet tunnetaan kautta sukupolvien kestävyydestään.

Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä vuosikausia ja jopa sukupolvelta toiselle. Stanley tuotteilla on 25 vuoden takuu.

 


Avenue

Huolellisesti valittuja lahjoja, jotka kertovat, että brändissäsi on tyyliä!


Craft

Craft – tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti. Craft-sana tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.


Isosteel

Valikoimassa on innovatiivisia ja trendikkäitä, todella pitkäikäisiä tuotteita jokaiseen käyttö tarkoitukseen. Kaikilla Isosteel tuotteilla on 5 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Jamie Oliver

Korkealaatuisia keittiö- ja grillausvälineitä, jotka toimivat Jamien käytännöllisten arvojen mukaisesti.


Jokipiin Pellava

Suomalaista laatutyötä! Asiakas voi luottaa siihen, että tuotteet ovat hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja kestävät aikaa. Design tuotteiden suunnittelijoita ovat mm. Jukka Rintala, Ristomatti Ratia ja Anu Saari.


Maglite

Legendaarinen Maglite on käsite. Tehokkaat ja luotettavat valaisimet valmistetaan Usassa.


Marttiini

Marttiini merkki kertoo tuotteen laadusta. Kotimaiset marttiini-puukot ja veitset valmistetaan perinteitä ja materiaaleja kunnioittaen.


Secrid

Secrid on korttikoteloiden aatelia. Tyylikkäät korttikotelot on valmistettu nahasta, joiden sisällä oleva alumiinikuori suojaa kortteja murtumiselta sekä estää luvattoman rfid-skannauksen. Tuotteilla 2v. takuu.