Tehdastoimitus

Tunnettuja tuotemerkkejä

Toteutamme ison osan tuotteista myös tehdastoimituksena suoraan tehtaalta. Profi Tuotteen yksinkertainen ja tehokas toimintatapa tehtaiden kanssa mahdollistaa yksilöllisten tuotteiden toteutuksen kilpailukykyisin hinnoin.

Profi Tuote Oy - Tehdastoimitus

Yksilöllisyys

Tehdastoimituksemme on helppo ja tehokas tapa toteuttaa yksilöllisiä ja ainutlaatuisia yritysilmeen mukaisia erikoistuotteita, joiden customointi mahdollisuudet värien, materiaalien, merkkauksien ym. osalta on todella laajat. Erotu yksilöllisillä erikoistuotteilla, joista muut näkevät vain unta!

Kustannustehokkuus

Ennen kaikkea se, että valmistus, merkkaukset ja yksilöinnit tehdään tehtaan äärimmäisen pitkälle kehitetyillä linjastoilla ja nykyaikaisilla laitteilla tuotteen valmistusvaiheessa on kustannustehokasta. Täysin valmis yksilöllinen tuote tulee tehtaalta suoratoimituksena, jolloin säästetään myös aikaa.

Profi Tuote Oy - Tehdastoimitus
Profi Tuote Oy - Tehdastoimitus

Laatu

Tehdastoimitustuotteissa käytettyjä materiaaleja on satoja ja sen vuoksi tehdas valmistajana tuntee ja tietää parhaiten esim. sen, mitkä painovärit ja menetelmät soveltuvat parhaiten tuotteissa käytettyihin materiaaleihin. Näin tuotteet ja niissä olevat yksilöinnit ovat laadukkaita, näyttäviä kestävät aikaa.