Tuotemerkit

Tunnettuja tuotemerkkejä

Profi Tuote tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotemerkkejä, josta löytyy niin kotimaisia kuin kansainvälisestikin tunnettuja brändejä. Merkkituote on aina toivottu ja arvostettu.

Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Leatherman

Leatherman

Leatherman on testannut, kehittänyt ja valmistanut monitoimityökaluja vuodesta 1983. Huikea osaaminen, innovaatiot ja yli 30 vuoden kokemus kiteytyvät laadukkaisiin monitoimityökaluihin. Leatherman onkin synonyymi koko monitoimityökalu-sanalle.

Secrid

Secrid on korttikoteloiden aatelia. Tyylikkäät korttikotelot on valmistettu nahasta, joiden sisällä oleva alumiinikuori suojaa kortteja murtumiselta sekä estää luvattoman RFID-skannauksen. Secrid lompakoissa yhdistyy helppokäyttöisyys, tyylikkyys ja turvallisuus. Tuotteilla 2 vuoden takuu.

Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Secrid
Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Arctichrome

Arctichrome

Arctichromen jaloteräksiset design-tuotteet edustavat kotimaisten arvolahjojen parhaimmistoa. Arctichrome tuotteissa yhdistyy moderni muotoilu ja rajaseutujen seppäperinne. Materiaalina on ehdoton ja kestävä jaloteräs, joka kerran muodon saaneena säilyttää arvokkuutensa sukupolvien ajan.

Cello - Easy Flow

Cello -kynät on vaivatonta kirjoittamista viimeiseen mustepisaraan asti. Cello -kynät ovat paitsi tyylikkäitä ja miellyttäviä käsitellä myös musteensyötöltään omaa luokkaansa. Cello -kynät ovat täydellinen valinta toimistotyöntekijälle tai jaettavaksi mainoslahjana. Kynät, jotka toimivat aina.

Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Cello Easy Flow
Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Design by Profi Tuote

Design by Profituote

DESIGN BT PROFITUOTE -tuotteet ovat Profi Tuotteen omia kotimaisia liikelahjatuotteita, joille suomalaisen työn liitto on myöntänyt Avainlippu -tunnuksen. Tuotteet valmistetaan uusiutuvan luonnonvaran, kestävän kehityksen ja puhtaan luonnon puolesta suomalaisesta, korkealaatuisesta koivuvanerista.

J.Harvest & Frost

J.Harvest & Frost -vaatemerkki on syntynyt intohimosta suunnitella tyylikäs ja huippulaadukas business-mallisto taidokkailla yksityiskohdilla, joka sopii niin työhön kuin vapaa-aikaan. Esim. J.Harvest & Frostin kauluspaidat on tunnettu helppohoitoisuudesta, joita ei tarvitse silittää.

Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - J.Harvest & Frost
Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Stanley

Stanley

Legendaaristen Stanley -termostuotteet tunnetaan kautta sukupolvien kestävyydestään. Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä vuosikausia ja jopa sukupolvelta toiselle Stanley tuotteilla on 25 vuoden takuu.

Craft

Craft -tuotemerkki tunnetaan erittäin laadukkaista teknisistä urheilutekstiileistä ja muista vapaa-ajan vaatteista, joissa materiaalit, ergonomia ja design yhdistyvät optimaalisesti. Craft sana tarkoittaa taitoa ja kuvastaa hyvin tuotemerkin identiteettiä huippulaadukkaiden teknisten urheiluvaatteiden valmistajana.

Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Craft
Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Jokipiin Pellava

Jokipiin Pellava

Suomalaista laatutyötä! Asiakas voi luottaa siihen, että tuotteet ovat hyvännäköisiä, käytännöllisiä ja kestävät aikaa. Design tuotteiden suunnittelijoita ovat mm. Jukka Rintala, Ristomatti Ratia ja Anu Saari.

Maglite

Legendaarinen Maglite on käsite. Tehokkaat ja luotettavat valaisimet valmistetaan USA:ssa.

Profi Tuote Oy - Tuotemerkit - Maglite