Verkkokauppa

Koronapikatesti antigeeni Covid-19

Loading...

Tuotetiedot

Koronapikatesti antigeeni Covid-19

Kysy tarjous!

Tuotekuvaus

Koronapikatesti antigeeni Covid-19

Koronapikatesti antigeeni Covid-19

Fimean hyväksymä SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -testi, joka perustuu immunokromatografiaan. Nopea kvalitatiivinen antigeenin määritys nenän etuosan näytteestä. Näyte otettava 7 päivän kuluessa ensimmäisistä oireista. Ei tule olla ainoa perusta diagnosoimiseen tai sairauden poissulkemiseen. Aikuisten valvottava. Fimean hyväksymällä Boson SARS-CoV-2 -kotitestillä teet koronatestin nopeasti kotona tai vaikka työpaikalla. Testi on helppokäyttöinen ja mukana tulevat selkeät käyttöohjeet. Testi ei aiheuta kipua. Tulos valmistuu 15 minuutissa ja testin varmuus on lähes 99 % ohjeiden mukaan oikein tehtynä.

Paketti sisältää kaiken tarvittavan: näytepuikon, uuttoputken ja -liuoksen sekä näytekortin, joka näyttää testin tuloksen. Huomioithan negatiivisen tuloksen saadessasi taudin itämisajan (ks. ohje). Kotitesti ei ole virallinen koronatesti, vaan toimii suuntaa antavana.

Antigeenitestin tuloksen tulkintaohje (THL:n antama ohjeistus):
Positiivinen tulos

– mene viralliseen koronatestiin terveysasemallesi (kulloistenkin korona- ja maskiohjeistusten mukaisesi)
– suositus on olla omaehtoisessa karanteenissa ennen kuin menet viralliseen testiin ja jatkaa omaehtoista karanteenia myös testin jälkeen, kun odotat tuloksia
– terveysviranomaisen ottaman testin jälkeen noudata heidän ohjeitaan: jos PCR-testin tulos on positiivinen, terveysviranomaiset määräävät sinut eristykseen, kartoittavat altistuneet ja määräävät altistuneet karanteeniin

Negatiivinen tulos

– sinulla ei tällä testillä voida havaita koronavirustartuntaa (huom: kotitesti ei korvaa terveydenhuollon virallista testiä)
– sinulla voi mahdollisesti olla koronavirustaudin itämisaika meneillään ja tauti on todettavissa vasta myöhemmin
– huomioithan, että negatiivinen tulos ei vapauta tartuntatautilääkärin määräämästä eristyksestä tai karanteenista
– jos sinulla kuitenkin on tai sinulle tulee koronavirukseen sopivia oireita, mene PCR-testiin terveydenhuoltoon (kulloistenkin koronaohjeistusten mukaisesti)

Tarjouspyyntö

Yhteydenotto ja tuotetiedustelu

Tarvitsetko lisätietoa tai etsitkö jotain tiettyä tuotetta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Viestikenttään voit kirjoittaa hakemasi tuotteen nimen, värin, määrän ym. tai kuvaile tuote omin sanoin.