Ajankohtaista

ajankohtaista tietoa

Lue ajankohtaista tietoa yrityksemme toiminnasta, tuotteista sekä tulevista tapahtumista. Saat hyödyllistä tietoa, kun olet hankkimassa yrityksellesi mainos- ja liikelahjoja, profiili- ja yritystekstiilejä tai toimistotarvikkeita.

Profi Tuote Oy - Ajankohtaista

Artikkeli

DESIGN BY PROFITUOTE -tuotteet, vain meiltä

Omaa suunnitteluamme olevat DESIGN BY PROFITUOTE -tuotteet valmistetaan täysin Suomessa parhaista puuraaka-aineista, jota kasvaa Suomen hyvin hoidetuissa ja jatkuvasti uusiutuvissa metsissä. Tuotteet kertovat suomalaisesta muotoilusta, puualan huippuosaamisesta ja historiasta, jossa jokainen viilu kertoo suomalaista tarinaa eri vuosikymmeneltä.

Tuotteiden valmistus on modernia puusepäntyötä, jossa käytetään nykyaikaisia laser- ja CNC-työstömenetelmiä parhaan ja millintarkan lopputuloksen saavuttamiseksi. Viimeistely on aina puusepän silmää vaativaa käsityötä.

Valmiiden tuotteiden lisäksi suunnittelemme ja valmistamme yrityksille yksilöllisiä ja uniikkeja brändin mukaisia tuotteita logoa hyödyntäen. Yleisimpiä valmistamiamme tuotteita on saunamittarit, pöytä- ja seinäkellot, pannualuset, avaimenperiä sekä erilaisia logomerkkejä.

Onko teillä jotain ajatusta, jota voitaisiin suunnitella ja toteuttaa? Voimme valmistaa ideasta prototyypin nähtäväksi ennen tuotantoa.

DESIGN BY PROFITUOTE -tuotteille on myönnetty avainlippumerkki, merkiksi suomalaisesta työstä.