Ajankohtaista

ajankohtaista tietoa

Lue ajankohtaista tietoa yrityksemme toiminnasta, tuotteista sekä tulevista tapahtumista. Saat hyödyllistä tietoa, kun olet hankkimassa yrityksellesi mainos- ja liikelahjoja, profiili- ja yritystekstiilejä tai toimistotarvikkeita.

Profi Tuote Oy - Ajankohtaista

Artikkeli

Ekologisia mainoskyniä

Kynä on yksi maailman ostetuimpia mainoslahjoja, ja yhä enenevissä määrin myös ekologisia!

Ekologiset mainoskynät, eli ekokynät on ympäristöystävällisesti valmistettuja kyniä. Ne ovat paitsi tyylikkäitä ja miellyttäviä käsitellä myös kirjoitettavuudeltaan omaa luokkaansa. Ekologiset mainoskynät on täydellinen valinta mainoslahjaksi, työntekijöille tai opiskelijoille. Valikoimastamme löytyy puusta, vehnän oljista, kahvin pavuista, biosellusta ym ekologisista materiaaleista valmistettuja mainoskyniä.

Tässä on yksi vaihtoehto: Ekologinen mainoskynä cellupen on uusiutuvasta raaka-aineesta, selluloosasta valmistettu laadukas mainoskynä. Hiilineutraalisti valmistetussa kynässä on kromin värinen tukeva klipsi sekä painomekanismi. Kynän toiseen päähän valittavissa punainen, vihreä, sininen tai musta värirengas. Painatus toteutetaan 1-4 värisenä silkki, tampo tai digipainatuksena. Minimi tilausmäärä 1000 kpl. Valmistus EU.

Profituotteen ekologisilla mainoskynillä koet vaivatonta kirjoittamista viimeiseen mustepisaraan asti. Kiinnostuitko, soita 044 987 8228.